Stott Pilates lekce v Brně

Termín: Sobota 30. Října 2010

Kde:  Wellness centrum, Masarykova 25, Brno

Čas: 9.00 – 12.00 hod.

Cena: 650,-Kč

Program:
- Celkem 3 hodiny cvičení
- Využití cvičebních pomůcek: Flexband, BOSU, Overball, (Foam Roller - při menším počtu studentů)

Instruktor: Jitka Kadishi - Fitness a Pilates instruktor přes 12 let, učí v angličtině a hebrejštině (Sydney - Austrálie, Phoenix, Albuquerque - USA, Tel Aviv, Meitar - Izrael)
V Česku toho času jediná s kompletním Stott Pilates vzděláním (advanced level)
V Izraeli vlastní Pilates equipment studio Pilates Pefect, kde se věnuje post-fyzio klientům a těhotným ženám (bolesti zad, pánevní dno, rehabilitace kolen a krční páteře). Zajímá se o funkcionální anatomii a fyziologii a výzkum v oblasti core, stabilizace páteře a hlubokých posturálních svalů. (více info na: www.pilatesperfect.co.il)

Platba + Přihlášky:
vyplněné přihlášky, prosím, zasílejte na tuto emailovou adresu nejpozději do 24. 10. 2010: tae-bo@tae-bo-martina.com . Přihláška je platná po uhrazení celé částky.
Platba: hotově - Wellness centrum, Masarykova 25, Brno nebo na účet č.: 3002923005/2700 HVB Bank Var.symbol: RODNÉ ČÍSLO a do zprávy pro příjemce napište jméno + workshop
Storno podmínky: 100% z uhrazené částky, pokud klient zruší svou rezervaci měsíc před jeho konáním. 50% z uhrazené částky pokud klient zruší svou rezervaci 14 dní před jeho konáním. Po uplynutí této doby se platba za akci nevrací a plně propadá pořadateli. V případě zrušení akce ze strany pořadatele bude klientovi vrácena celá částka ceny workshopu. Wellness centrum Brno


POČET MÍST OMEZEN!!!!