Skupinové lekce na podložce a strojích

Skupinové Pilates lekce - na strojích  


Určeno pro maximální počet šest klientů. 

Cvičí se na STOTT PILATES® strojích Reformer, Stability Chair (Židle) nebo Cadillac, které umožňují indivuduální nastavení pro každého klienta a procvičení celého těla na biomechanických principech STOTT PILATES®. Doporučujeme, aby každý zájemce absolvoval úvodní hodinu pro práci na strojích a uvedení do metody.








Skupinové Pilates lekce - na podložce 

Pro maximálně 12 studentů


Lekce plná variací cvičení na podložce (Matwork) s využitím pomůcek - arc barrel, flex-band, těžké míčky, fitness circle, pěnové válce, fitballs atd.







Skupinové Pilates lekce -  Kruhový trénink  



Individuálně přizpůsobená lekce s osobním programem ve skupině max. 7 osob. Očekávejte důkladný trénink celého těla, přesně tak, jaký potřebujete právě vy, ale s atmosférou skupinové lekce. 
Doporučujeme absolvovat dvě individuální lekce před vstupem do skupiny kruhového tréninku. V těchto individuálních lekcích vám po posturální analýze vytvoříme osobní program, který vás naučíme používat pro efektivní cvičení ve skupině kruhového tréninku. Tento program je vhodný absolutně pro každého (ať vás bolí záda, čekáte dítě nebo trénujete na triatlon)

Lekce vám umožní rozšířit váš Pilates repertoár, výzvu a inspiraci. Uvidíte zlepšení v rovnováze, pružnosti a držení těla, obnovíte a zlepšíte přirozený rozsah pohybu a svalové rovnováhy.





Skupinové Pilates lekce -  Pilates Extra - na podložce a strojích




Extra stroje 

Půl lekce na podložce a půl lekce na strojích.
Hybrid za cenu, kterou si můžete dovolit.
Lekce plná variací cvičení  STOTT PILATES® na podložce (Matwork) s využitím pomůcek - arc barrel, flex-band, těžké míčky, fitness circle, pěnové válce, fitbally a Pilates strojích (Reformer, Cadillac, Stabilizační židle)

Extra děti 
Své ratolesti můžete přivést zdarma, bude se jim věnovat lektorka v druhém sále, aby rodiče mohli cvičit v klidu.





Skupinové Pilates lekce -  Extra Rehab pro zdravá záda a krk



Speciální lekce využívající podložku a Pilates stroje, díky nimž je možné pracovat z více úhlů a možností variace zátěže nutné pro zdravotní cvičení. Pomalejší forma lekce, vhodná pro všechny, včetně začátečníků nebo těhotných.

Bolest zad a krku jsou nejčastějšími diagnózami, které nás trápí.

Pokud máte pocit, že používáte jednostrannou zátěž (golf, tenis), stereotypní aktivitu (sezení u počítace, v autě) nebo jste po úrazu, jste na správném místě.

V této lekci se naučíte nejen správně cvičit, ale hlavně správnému držení těla, zpevnění oslabených oblastí a tím následnému uvolnění oblastí stažených. Naučíme vás, jak se bolestem vyhnout při sedavém či namáhavém zaměstnání a nabídneme i domácí úkoly.




Skupinové Pilates lekce - Pánevní dno a core


Pro maximálně 12 klientů


Lekce  na podložce (Matwork).
Hodina posílí celé tělo se zaměřením na jádro těla, posílení stabilizačních svalů pánve a beder i prevence bolestí zad nebo inkontinence.
Lekce, které se nikdo nemusí bát a odnese si spoustu dobrého s sebou :-)

Pro koho je lekce vhodná:

  • pro absolventy kurzu Pánevní dno
  • pro těhotné
  • po porodu
  • jako příprava na Pilates lekce
  • i pro muže



Skupinové Pilates lekce - Cardio pilates  


Dynamická Pilates lekce na strojích reformer s pomůckou jumpboard - deska, která umožňuje i skákání a větší posílení nohou a středu těla.

Střídání cardio a posilovacích částí.
Lekce, která vás připraví na letní i zimní sporty.




* poznámky:

  • permanentky jsou časově omezené na 6 měsíců
  • možnost platit splátkami po dohodě
  • zakoupit permanentku můžete u instruktora nebo na účet (platební podmínky)
  • permanentku můžete použít na různé dny a různé instruktory
  • na lekci je nutná registrace dopředu
  • nabízíme bezplatné konzultace