Neurokinetická terapie a Bowen terapie - Martina Michková

Březen 2024 zdarma 


Nabízíme našim klientům po dobu 4 týdnů zdarma Neurokinetickou terapii, což je systém manuální terapie, který vychází z teorie řízení pohybové kontroly a manualniho testování svalů. Testovanim svalů se ozřejmí a potvrdí hlavní zdroj i vlastní příčina bolesti či narušeného pohybového stereotypu. Následně je terapeuticky ovlivněn dysfunkčni pohybový vzor a následuje edukace klienta o domácí léčbě a aktivním cvičením, které je nezbytné pro nápravu a dlouhodobý vliv léčby.

Jelikož jsme v této metodě nováčci, potřebujeme praxi a hlavně klid a nevyvijet na sebe tlak, a budeme tak rádi, když nám nabidnete svůj čas a pomůžete nám se v této metodě zdokonalovat.

Ze stejného důvodu nabízíme za stejných podmínek Bowen terapii. Tato technika je nediagnostická, neinvazivní a velmi šetrná, umožňující tělu aktivovat jeho přirozené regenerační a hojivé mechanizmy.
Bowenova terapie pomáhá navracet organismus do rovnováhy, ztracené v důsledku vadného držení těla, nedostatku pohybu či úrazu. Znovu nastolená harmonie pak umožní tělu využít jeho přirozenou schopnost sebeuzdravování.


Rezervace:
  • Martina Michková
    fyzioterapeutka
  • +402-602 504 551
     
Ceník: 
  • Neurokinetická terapie:
    60 min./1200 Kč

  • Bowen terapie
    60 min./1200 Kč